Sobre nosaltres

Maxi Gramar és una empresa ubicada a la ciutat de Barcelona, especialitzada en la creació de solucions orientades a la correcció ortogràfica i gramatical de textos. Aquests correctors funcionen sobre diferents plataformes. Les més conegudes, la incorporada a l'editor d'Office i les extensions per a Chrome i Firefox.

maxiGramar és el resultat de l'associació d'un grup de lingüistes i informàtics, units amb l'objectiu de desenvolupar una eina que ajudi a la correcció del català de forma senzilla. Desenvolupat per obtenir una experiència positiva, mitjançant una interfície senzilla d'usar i practica a la vegada.

Fruit de l'experiència de més de 25 anys en el desenvolupament de correctors, surgeix maxiGramar. La suma de suggeriments i l'estudi de les necessitats de diversos col·lectius (estudiants, escriptors, periodistes, bloguers ...) ens va generar la necessitat de reestructurar la forma de corregir una llengua tan rica com el català.

Maxi Gramar sl té la seva seu a Barcelona, Espanya.
Societat inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Tom 35339, Foli 140, Full: B264198
CIF: B63108237

MAXI GRAMAR garanteix, a través del que disposen les "Condicions d'ús", el ple compliment de la normativa sobre defensa de consumidors i usuaris que resultés d'aplicació. Protegint els seus legítims interessos des de l'inici fins a la finalització del procés de contractació dels productes, serveis, continguts i / o eines subministrats a través del web.